Cukroví

Blog

Letos jsme si u nás ve firmě slíbili, že nepropadneme „vánočnímu šílenství“ a nebudeme péct minimálně 20 druhů cukroví, nepřidáme se k davovému šílenství v obchodních domech a Vánoce pojmeme jako svátky klidu a pohody a také především jako svátky rodiny a přátel.

Naše letošní výzdoba vzorkové prodejny je proto čistá a decentní, s přírodním prvky

   

A protože i cukroví může do této naší koncepce zapadat, pro letošní rok jsme vybrali recept na cukroví z tradiční suroviny – ze sádla :-)

Základní recept:

15 dkg sádla
25 dkg cukru moučka
25 dkg hladké mouky
1 vanilkový cukr
možnost přidat i kakao do půlky těsta

Těsto necháme 30 minut odpočinout, pak dáme do formiček a pečeme při mírné teplotě

Věříme, že naše letošní pojetí Vánoc pro vás bude inspirací a také prožijete letošní svátky především v klidu a pohodě.

A pokud chcete Vánoce pojmout také netradičně, ale třeba rebelsky, máme pro vás pár tipů :-)